UniverStudent continuă azi cu o serie de evenimente. Vezi programul!

0 89

universtudent2011 841x1024UniverStudent International Fringe Festival continuă! Joi, 5 mai, este o altă zi plină de evenimente diverse (culturale, ştiinţifice, sportive).

De la ora 09.00 se va desfăşura campionatul de fotbal din cadrul festivalului, la Complexul Sportiv Luceafărul. Începând cu ora 10.00, facultăţile şi asociaţiile studenţeşti din Sibiu îşi pezintă oferta educaţională în faţa magazinului Dumbrava, în cadrul Târgului Facultăţilor şi al ONG-urilor.
Workshop-urile încep la ora 12.00 cu ‘Micii sanitari’. De la ora 13.00 studenţii de la Facultatea de Stiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului vor susţine workshop-ul ‘Sibiu – capitală EcoEuropeană’, la sediul facultăţii. De la ora 15.00, Facultatea de Jurnalistică va găzdui workshop-ul ‘Securitatea. Domeniul fiecăruia’, al celor din Liga Absolvenţilor şi Studenţilor de la Stiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale. Asociaţia Studenţilor în psihologie Sibiu va da sfaturi despre căutarea unui loc de muncă, în cadrul unui workshop, de la ora 17.00 la Facultatea de Litere şi Arte. Clubul Studenţilor Econimişti încheie seria workshop-urilor cu proiectul ‘Plan de marketing’, ce va avea loc de la ora 18.00 la Centrul de Reuniune Academică. Evenimentele culturale încep la Teatrul Gong, la oa 15.00, când studenţii de la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu-Mureş vor prezenta spectacolul ’13 şi jumătate’. De la ora 19.00 Departamentul de Artă Teatrală Craiova prezintă ‘Oraşul luminos’. La ora 16.00 Music Pub găzduieşte o expoziţie de pictură a Alinei Gaboran şi a studenţilor de la Facultatea de Psihologie. De la aceeaşi ora la Carrefour concertează olimpicii Sibiului la nai, clarinet şi flaut – Amalia Capruci, Radu Greluş şi Dora Mocan, iar de la ora 17.00 vor concerta la Promenada Mall .
De la ora 16.30 Compania Zoom din Cluj-Napoca prezintă spectacolul ‘Med(e)ia’, la Sala de Festivităţi a Liceului Tehnic Independenţa. La ora 17.00 Liga Studenţilor din Facultatea de Litere şi Arte organizează cenaclul literar ‘Zona IX Sibiu’, la sediul facultăţii. Compania Microbis Sibiu prezintă ‘Ultima îmbucătură din dragoste’ la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 17.45.
Ora 20.30 aduce un spectacol cu artisti de renume international – Marius Preda band. Evenimentul va avea loc în Restaurantul Hermania. Ziua se închieie cu voie bună la White Rabbit, unde trupa Obligo, din Bucureşti, va susţine un spectacol de improvizaţie, de la ora 21.00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.