blogeri
Întâlnirea de la Timişoara a fost una de succes

blogeri
Întâlnirea de la Timişoara a fost una de succes

Dupa Timisoara, Iasi si Cluj, cel de-al patrulea episod al seriei originale Biz duce bloggerii de top la o intalnire extraordinara cu comunitatea regionala de business si specialistii online din Sibiu.

Cei mai influenti bloggeri si specialisti online sunt vorbitorii celei de-a patra editie a Social Media Summit Sibiu, cel mai mare eveniment  regional despre online si strategii de marketing prin social media. Evenimentul este organizat de revista Biz in data de 11 mai la Hotel Continental, Sibiu. Vali Petcu (www.zoso.ro), Cristian China-Birta (www.chinezu.eu), Cristian Dorombach (www.piticu.eu), Bobby Voicu (Intact Interactive), fac parte din panelul de invitati ai summitului. Dintre reprezentantii companiilor si-au confirmat prezenta: Mihaela Nicola, CEO, The Group, Daniel Pana, Director Marketing, BCR, Ciprian Stavar, Trainer, Market Minds, Georgiana Gheorghe, Corporate Communication Manger, Danone.

Campanie social media in direct

Alaturi de conferintele principale, aceasta editie a Social Media Summit va organiza un proiect in premiera in Romania: o campanie social media in direct. Campania va fi lansata la eveniment, cu participarea bloggerilor si tuturor celor din audienta. Aceasta campanie va oferi sansa unui brand mare de a beneficia de acest buzz, precum si de ideile generate de peste 150 de bloggeri, consultanti si specialisti online. Aparut ca o initiativa a revistei Biz de a extinde la nivel regional, dincolo de evenimentele din Bucuresti, ideea intalnirilor intre bloggerii A-list si comunitatea de business, Social Media Summit a reusit sa concentreze cu fiecare editie interesul si conversatiile online. Avand o audienta extrem de activa in social media, fiecare editie a summitului creeaza un buzz spectaculos, cu hashtag-ul #smsummit in top5 de fiecare data. De fiecare data, sute de antreprenori, specialisti in marketing, social media si bloggeri se reunesc pentru o zi de sharing de informatie si networking offline cu cei mai influenti oameni din online.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. foarte utila o astfel de intalnire la Sibiu pentru cei interesati de promovare in online