kate

kateKate Middleton, care săptămâna trecută a devenit soţia prinţului William al Marii Britanii, uimeşte din nou prin simplitatea şi modestia ei. Ducesa de Cambridge a fost surprinsă mergând singură la cumpărături într-un supermarket.

Kate Middleton dovedeşte astfel că preferă să se comporte normal, făcând activităţi specifice oricărei soţii, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată în pantaloni şi un pulover alb simplu, peste care a purtat un poncho verde, soţia lui William şi-a împins singură căruciorul de cumpărături la un supermarket de pe insua Anglesey. Martorii evenimentului au declarat că soţia prinţului William a umplut câteva sacoşe de cumpărături, pe care le-a cărat singură la maşina sa Audi A3.

Se pare că ducesa de Cambridge vroia să prepare o cină pentru soţul său, care a lucrat într-o tură de 24 de ore ca pilot de salvare.

„Părea să cumpere alimente de bază, dar a luat şi câteva obiecte speciale, deci poate pregătea prima cină romantică pentru ei ca şi cuplu căsătorit. A încărcat singură toate cumpărăturile şi s-a întors să ducă căruciorul de cumpărături la locul său. Părea foarte fericită şi le zâmbea oamenilor”, a declarat un martor.

Acesta a mai spus că majoritatea oamenilor nici nu şi-au dat seama cine era, deşi probabil că acum Kate este cea mai cunoscută persoană din lume.

Singurele dovezi ale statutului regal pe care Kate îl are acum au fost trei gărzi de corp, o maşină care o supraveghea din spate şi inelul de căsătorie. sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns