img 7958

img 7958Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Sibiu, că “în România nu este deocamdată lapte şi miere”, dar că veştile din sectorul economic sunt tot mai bune şi cu cât acestea sunt mai bune cu atât “Ponta şi Antonescu devin mai disperaţi”, iar “gogoaşa socialistă se dezumflă pe zi ce trece”.

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Sibiu, într-o conferinţă de presă, că “fiecare zi care trece din 2011 spre alegerile din 2012 trece în favoarea PDL”, datorită măsurilor luate în ultimii doi ani.

“Cu cât zonele din economie sunt mai mult pe direcţia bună, cu atât Ponta şi Antonescu devin mai disperaţi. Cu cât apar mai multe veşti în direcţia bună în privinţa activităţii economice, cu atât gogoaşa socialistă se dezumflă pe zi ce trece. Fiecare zi care trece din 2011 spre alegerile din 2012 trece în favoarea PDL, aşa cum fiecare zi până în 31 decembrie 2010 a trecut în favoarea Alianţei Socialiste”, a spus Boc.

Premierul a afirmat că în România nu este deocamdată “lapte şi miere”, dar a apreciat că, fără măsurile luate anul trecut, România ar fi intrat în incapacitate de plată.

Ştiu că în România nu este deocamdată lapte şi miere şi nu va fi nici în perioada imediat următoare . Şi sunt realist, însă vă spun clar şi direct că, fără măsurile care s-au luat în 2010, România ar fi în imposibilitatea de a plăti salarii şi pensii şi ajungea în incapacitate de plată. Am trecut peste această perioadă dificilă, am luat măsurile dureroase, am stabilizat economia şi acum ne îndreptăm încet, dar sigur spre creştere economică. Ieşirea din recesiune nu este echivalentă cu ieşirea din criză. Ieşirea din recesiune, dacă ea se va produce, va fi primul semn sănătos că suntem pe direcţia cea bună şi că încet vom putea culege şi roadele măsurilor”, a afirmat Emil Boc.

Acesta a precizat că populaţia va resimţi “un pic mai multă prosperitate” spre finalul acestui an şi în 2012.[nggallery id=694]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu