VIDEO – Eric: Va fi greu cu Steaua dar cred în șansa Mediașului!”. Gazul joacă mâine cu echipa lui ”Oli”

Gaz Metan trage la Europa League şi promite că nu-i va lăsa nici o şansă trupei lui Oli, pe care o va întîlni duminică, de la ora 21:45, în direct pe Digisport. Eric, Todea și Pustai cred că Mediașul va termina învingătoare partida cu echipa lui Gigi Becali.

La două puncte în spatele Stelei, Mediaşul visează la Europa League. „Cu o victorie, depăşim Steaua. Îmi doresc să cîştigăm acest joc şi chiar să marchez. Cred că va fi un meci tare, din care noi vom ieşi învingători”, a declarat atacantul Eric de Oliveira.
Căpitanul Mediaşului, Cristi Todea, crede că Steaua are şanse infime să o bată pe Gaz Metan. „Vom alerga mult, nu le vom lăsa spaţii şi nici timp de gîndire. Am demonstrat şi în prima repriză a meciului cu Dinamo că sîntem capabili să jucăm în viteză, să ne sufocăm adversarul. Dacă ne impunem ritmul, cîştigăm şi trecem în faţa lor. Vrem să ajungem în Europa League, iar acest meci e decisiv”, a punctat Todea.

Pe de altă parte, antrenorul Cristi Pustai a indicat că nu e interesat de schimbarea de antrenor de la Steaua. „Orice modificare de acest gen aduce şi schimbări în echipă, dar noi ne gîndim la bucătăria internă. Meciul e încărcat de semnificaţii, pentru că o victorie ne-ar apropia de Europa League”, a spus tehnicianul.

Văzînd ultimul meci al Stelei cu Rapidul, cred că un rezultat favorabil în meciul de duminică e la îndemîna noastră. Vom muri pe teren pentru a ne apropia de obiectiv, Europa League, Ioan Horoba, director general Gaz Metan Mediaş. sursa: GSP. video-foto: Nova TV Mediaș

acestalergachiarcredcredecristidirector generalgaz metangspioanjocmecimultniciNova TVpromitesteauasursatarevictorie
Comentarii (0)
Comentează