„Alma Mater” îşi deschide larg porţile de joi până sâmbătă

0 206

UniversitateParcÎn perioada 12-14 mai 2011 se va desfăşura ediţia a V-a a sesiunii ştiinţifice studenţeşti a Universităţii Alma Mater din Sibiu, iar în ziua de 13 mai 2011 are loc Ziua Porţilor Deschise.

Sesiunea ştiinţifică studenţească a Universităţii Alma Mater din Sibiu are ca temă „Provocări ale perioadei de criză pentru cercetarea ştiinţifică a studenţilor şi elevilor”. Deschiderea oficială a lucrărilor va avea loc în data de 12 mai 2001, ora 16:00, Amfiteatrul 1, Corpul B (Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 28-32). „Pe adresele celor 5 secţiuni ale sesiunii (Ştiinţe juridice şi administrative, Ştiinţe sociale şi politice, Ştiinţe economice, Ştiinţe umaniste, Ştiinţe inginereşti), au fost trimise circa 400 de comunicări de către studenţi din centrele universitare sibiene şi din ţară, precum şi de către elevi de liceu din judeţul Sibiu”, se arată într-un comunicat al Universităţii Alma Mater din Sibiu.

Acţiuni sportive la Ziua Porţilor Deschise

În cadrul ZILEI PORŢILOR DESCHISE, Universitatea Alma Mater din Sibiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Sibiu, organizează totodată manifestări  culturale şi sportive. Cu această ocazie se desfăşoară, în data de 13 mai 2011,începând cu ora 08:00, CUPA „ALMA MATER” la următoarele discipline sportive: tenis de câmp (simplu-baieţi şi fete) şi minifotbal.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.