VIP – Iată cele mai interesante burlăcițe românce ale momentului (FOTO)

0 119

Presa internațională a intrat într-o frenezie a căutării unei logodnice potrivite pentru Prințul Harry, fratele mai mic al lui William, cel care s-a căsătorit acum câteva zile cu Kate Middleton.

Britanicul ar putea să-și întoarcă, de exemplu, privire chiar și spre România, astfel încât burlăcițele cele mai interesante din țara noastră ar trebui să fie pregătite în orice moment.

Libertatea.ro a realizat o selecție a fetelor singure, gata să-și întâmpine prințul venind pe un cal, sau bolid, alb.

Elena Băsescu

Europarlamentar, fiica cea mică a președintelui României, Elena Băsescu este deja parte a înaltei societăți astfel încât nu i-ar fi deloc greu să se adapteze unei vieți de prințesă la Buckingham.

Chiar dacă Elena este cu patru ani mai mare decât Prințul, asemenea diferențe s-au mai întâlnit așa că Harry nu are motive să se sperie.

RTEmagicC elena basescu.jpg

Claudia Pavel „Cream”

Frumoasa brunetă s-a impus în showbizul autohton drept o prezență discretă și sinceră, ceea ce ar trebui să-i fie pe plac unui membru al reputatei familii regale britanice.

RTEmagicC claudia pavel.jpg

Una dintre cele mai sexy femei din România, Claudia nu a apărut în centrul nici unui scandal important, așa că Prințul Harry ar putea sta liniștit în această privință.

Andreea Mantea

Pentru că poate s-a săturat de blonde după relația nereușită cu Chelsy Davy, Prințul Harry ar putea să încerce o legătură cu o brunetă autentică, o frumusețe latină, adică Andreea Mantea.

RTEmagicC andreea mantea 01.jpg

După mai multe relații eșuate, fosta iubită a lui Andrei Țîrdea ar fi, cu siguranță, flatată și impresionată de atenția Prințului Harry așa că șanse de succes, zicem noi, ar cam fi.

Anna Lesko

O femeie matură și trecută prin destulă experiență de viață l-ar putea ajuta pe Prințul Harry să revină mai repede cu picioarele pe pământ, iar în acest caz Anna Lesko ar fi soluția pentru el.

RTEmagicC anna lesko 02.jpg

Basarabeanca este recunoscută drept o fire romantică și visătoare, astfel încât o relație cu un membru al unei familii regale, i-ar face, cu siguranță, cu ochiul.

Cheeky Girls

Gabriela și Monica Irimia, alias Cheeky Girls, și-au făcut deja un nume în Marea Britanie, astfel încât Prințul Harry ar rezolva, în acest caz, problema distanței.

RTEmagicC cheeky girls.jpg

Nu știm cât de îndrăgite ar fi cele două de popor în cazul în care una dintre ele ar avea o relație cu Harry, dar știm, cu siguranță, că s-au călit după atâtea critici primite pe seama muzicii și participării lor la diverse emisiuni de dans.

Daniela Crudu

Deși a fost implicată în mai multe scandaluri de-a lungul carierei sale în televiziune, Daniela Crudu pare să se fi cumințit în ultima perioadă. Brunetei nu i-ar sta deloc rău într-o rochie lungă de prințesă, iar Prințul Harry ar rezista cu greu farmecelor Danielei.

RTEmagicC daniela crudu 03.jpg

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.