Pustai: ”Nu am primit nici o ofertă de prelungire a contractului cu Gaz Metan Mediaș”

0 151

pustai1Matematicianul ia în calcul la modul serios o plecare de la Mediaș către o echipă de top, dar spune că prima opțiune pentru el este Gaz Metan. Clubul nu i-a făcut deocamdată vreo ofertă ca să mai rămână la Mediaș.

„În mod normal am convenit să vorbim după jocul cu Steaua. Nu vreau să spun că nu se doreşte să continui la Mediaş, dar pînă acum nu am avut nici o ofertă de a prelungi contractul. Prima opţiune rămîne Gaz Metan, însă trebuie să vedem şi unde ne vom clasa. Nu pot ascunde nişte discuţii cu alte cluburi însă nu a fost vorba despre vreo ofertă concretă”, a afirmat Pustai. „Pe lângă Rapid îl mai vor şi alte echipe cu bani din România. Sunt de mulţi ani în fotbal şi ştiu că atunci când un conducător întreabă de un antrenor îl doreşte la echipă, nu vrea să ştie doar ce face Pustai”, a recunoscut Ioan Horoba la sport.ro.

Deschis pentru oferte
Tehnicianul nu dezminte nici el faptul că ar fi căutat, dar mai aşteaptă oferte. „Deocamdatată sunt discuţii. S-ar părea că sunt mai multe echipe, dar discuţiile nu sunt oferte”, a ţinut să precizeze Pustai. Antrenorul spune că n-ar avea nicio problemă să lucreze cu patroni precum Copos sau Porumboiu. „Meseria e la fel peste tot. <<Omul sfinţeşte locul>>. M-aş vedea lucrând cu ei”, este de părere Pustai.

„Lăsaţi şi jucătorii să plece”
Declaraţiile lui Pârvulescu şi Eric, care şi-au manifestat dorinţa de a părăsi echipa în vară a iritat conducerea. „Nu pleacă nimeni aşa uşor”, a spus hotărât directorul general, Ioan Horoba. Pustai este însă de partea fotbaliştilor. „Este normal ca jucătorii să plece. Eu consider că dacă jucătorul nu mai doreşte să rămână, clubul ar trebui să-i respecte dorinţa. În aşa fel ar fi mulţumită toată lumea”, crede Pustai.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...