fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

„Vox Artis” – primul concurs internaţional de canto din Sibiu

76

Filarmonica de Stat Sibiu în colaborare cu ArtCor Artists Agency (Vienna) organizează în perioada 25-29 septembrie 2011 primul concurs internaţional de canto din Sibiu.

„Am propus, şi sperăm să reuşim cu bine, acest concurs internaţional de interpretare muzicală Filarmonicii de Stat Sibiu. Vrem să dezvoltăm în viitor acest concurs în mai multe direcţii. Am invitat în juriu oameni de mare valoare şi foarte importanţi în lumea artistică şi în special a operei, persoane care să poată ajuta mai departe tinerii cântăreţi din România şi străinătate care vor fi prezenţi la concursul de la Sibiu. Avem şi o serie de premii de la câteva instituţii partenere fiindcă ştim că pentru un tânăr artist la început de carieră este foarte bine să primească un premiu în bani dar este şi mai important şi mai folositor când acest tânăr artist este invitat la o filarmonică de stat, la o operă unde să să îşi desfăşoare o activitate artistică” a declarat Dr. Theodore Coresi director Vienna Opera Companz şi membru în juriul concursului de canto de la Sibiu. La concurs sunt admişi concurenţi de toate naţionalităţile, în vârstă de până la 40 ani (bărbaţi) şi 38 ani (femeile). Candidaţii trebuie să prezinte un repertoriu alcătuit din 6 arii de operă în cel puţin trei limbi diferite, din literatura muzicală a secolelor 18, 19 şi 20. Înscrierile se fac on-line pe adresa office@artcor.org, cu menţiunea „pentru Concursul internaţional Vox Artis”, pe adresa poştală ArtCor Artists Agency, Meissnergasse 5/1/1, 1220 Wien, sau la nr. fax  +43 1 958 79 40, până la data de 1 septembrie 2011. Mai multe detalii despre condiţiile de participare la concurs se pot găsi pe site-ul Filarmonicii de Stat Sibiu, www.filarmonicasibiu.ro. Se vor acorda trei premii în bani precum şi o serie de premii speciale oferite de o serie de instituţii de profil din ţară şi străinătate.

Premiul I –   2 000 €

Premiul II –  1 500 €

Premiul III – 1 000 €

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...