Incendii în locuinţe din Sibiu şi Mediaş. Două persoane au fost grav rănite

0 95

incendiu3Un bărbat de 55 de ani a suferit răni grave la Mediaş, iar la Sibiu o femeie de 42 de ani a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean Sibiu.

În data de 15.05.2011, în jurul orei 19:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al judeţului Sibiu a fost anunţat de izbucnirea unui incendiu, la un apartament, situat în localitatea Medias, str. Tîrnavei, nr.4. La faţa locului s-au deplasat echipajele Detaşamentului de Pompieri Medias, cu o autospecială de stingere a incendiului şi ambulanţa S.M.U.R.D. În urma incendiului, un bărbat, în varstă de 55 ani, a suferit arsuri pe faţă şi maini; au ars: un televizor, un radio şi o parte din mobilier. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs ca urmare a deteriorării unui cablu electric.
Incendiu în Lazaret
În data de 16.05.2011, în jurul orei 00:10, echipajele Detaşamentului de Pompieri Sibiu au fost solicitate să intervină în municipiul Sibiu, str. Anatole France nr.4, în uma unei explozii, neurmată de incendiu. Imobilul situat la adresa mai sus menţionată a fost degradat în proporţie de 70%. S-au deteriorat: cinci camere, două bucătării, un hol, o baie, mobilierul şi aparatele electrocasnice. În urma exploziei, o femeie în varstă de 42 ani a suferit arsuri de gradul III, la nivelul antebraţelor. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea exploziei a fost o scăpare de gaze combustibile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.