Marș al motocicliștilor prin Sibiu, marți de la ora 17.00

0 113

mg 6089Odată cu începerea sezonului cald, în care o categorie însemnată a participanţilor la trafic o constituie conducătorii de motociclete şi mopede, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu iniţiază în ziua de 17 mai a.c., începând cu orele 17.00, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere în rândul motocicliştilor şi al mopediştilor.

Acţiunea constă într-un marş cu plecare de la Sala „Transilvania”, pe traseul – Sensul Giratoriu (din zona complexelor comerciale Mall) – Staţia Petrom Turnişor, cu oprire în două puncte: P-ţa Unirii şi intersecţia B-dul V. Milea cu B-dul Victoriei, unde membrii a două cluburi de motociclişti, respectiv „Avatar” şi „Mad Dog”, vor distribui pliante şi alte materiale cu caracter preventiv conducătorilor auto aflaţi în traficul rutier. Scopul acţiunii este acela de a preveni accidentele rutiere în rândul motocicliştilor, de a promova politeţea rutieră şi conduita responsabilă, de a sensibiliza şi conştientiza participanţii la trafic cu privire la importanţa şi obligativitatea respectării regulilor de circulaţie.

Acţiunea se subscrie Campaniei Naţionale de educaţie rutieră „Alege viaţa” iniţiată de Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Poliţiei Române în mai multe judeţe ale României, în parteneriat cu Suzuki România.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.