horoba

horobaGaz Metan nu cedează în lupta pentru Europa League. Cu o etapă înainte de final, ardelenii au două puncte în spatele Stelei, dar cu o victorie în ultima etapă, pe terenul retrogradatei Craiova şi o înfrîngere a roş-albaştrilor pe stadionul rivalei din Cluj, medieşenii ar merge pentru prima oară în cupele europene.

Ioan Horoba este foarte încrezător ca echipa sa va merge în competiţia europeană, chiar dacă echipa sa ocupă locul şapte. „Eu cred că CFR Cluj va învinge Steaua fără probleme. Eu mă mir că Tg. Mureş a luat bătaie ieri în Ghencea, deşi Steaua s-a cam chinuit”, a spus Horoba la GSP TV. Şeful de la Gaz Metan a comentat şi intenţia patronului din Ghencea de a premia jucătorii Craiovei pentru ultima etapă: „Premierea trebuie pedepsită, noi sîntem o echipă care nu e pe picior de egaliate cu patronul care trimite valiza la Craiova. Eu n-am posibilitatea să îi premiez pe cei de la CFR, dar el are această posibilitate. Totuşi, eu nu cred că Gigi Becali va face acest lucru, doar vorbeşte”.

Becali a reinventat „Valiza”
După victoria de aseară, 1-0 cu Tg. Mureş, Becali a declarat că Gaz Metan nu va învinge pe terenul Craiovei. „Vă asigur eu că se mobilizează. Că un patron inteligent lucrează pe mai multe planuri, are mereu o valiză în braţe. Gaz Metan nu bate la Craiova”, a spus patronul Stelei aseară. sursa: GSP

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns