Se fac senusuri giratorii la intersecţiile Rahovei – Mihai Viteazu şi Poplăcii cu Cristianului

229

mihai viteazuMunicipalitatea va reconfigura în acest an mai multe intersecţii importante din oraş. Intersecţia de la Metro a fost catalogată de primarul Iohannis ca fiind „o catastrofă”.

Primarul Sibiului a explicat joi faptul că există un număr important de intersecţii care trebuie reconfigurate şi că acest lucru se va întâmpla cât mai curând. „Un exemplu este intersecţia de la Metro, care din punctul meu de vedere este este o catastrofă urbanistică. Apoi intersecţia dintre Panta Cristianului cu Calea Poplăcii şi strada Avrigului va fi şi ea reconfigurată. Acolo vom introduce un sens giratoriu provizoriu pentru că strada Poplăcii va intra într-o refacere amplă şi nu are sens să facem o intersecţie care apoi se va rupe” a spus Iohannis.

Acesta a mai declarat că un sens giratoriu va apărea şi la intersecţia Mihai Viteazu cu Rahovei, şi asta datorită deschiderii magazinului Lidl din zonă.  „Primăria Sibiu trebuie ca din toată lucrarea să facă doar reconfigurarea intersecţiei, o lucrare care nu este una de mare amploare. Noi oricum am vrut să realizăm un sens giratoriu acolo de mai multă vreme în acea zonă”, a mai spus primarul Sibiului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.