TOPUL MÂRLANILOR: Piaţa Unirii blocată de un autocar parcat aiurea în faţă la Ramada

170

Dacă vreţi să daţi peste cap traficul din centrul Sibiului şi nu ştiţi cum, atunci priviţi la acest autocar! Oare cei de la Ramada nu l-au lăsat să intre în „imensa” parcare a hotelului sau e mai simplu să parchezi aşa cum te taie capul….

Ştim cu toţii că dimineaţa traficul este infernal în oraş.

Drept este că de când s-a dfeschis centura ocolitoare am mai scăpat de calvarul tir-urilor şi traficului de transit.

Un autocar cu o culoare verde de te lăsa fără vedere dacă te uitai la el în soare, era parcat joi, dis de dimineaţă chiar pe trotuarul din faţa hotelului Ramada.

Cei care au avut maşini mai mici s-au putut strecura pe lângă ditamai bus-ul.

Problemele au apărut însă când a fost nevoie să treacă un jeep sau o maşină mai mare.

Nefericiul noroc l-a avut şi un şofer al unei auto-cisterne de la Apă Canal. O

mul nu a putut să treacă de autocar şi a urmat o adevărată simfonie de claxoane de la cei care erau în spatele său şi au rămas blocaţi în centru intersecţiei din Piaţa Unirii.

Noroc că până la urmă s-a creat o breşă şi totul a revenit la normal pentru câteva minute.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi