Peste 100 de sibieni selectaţi pentru încadrare la Bursa locurilor de munca pentru persoanele defavorizate

88

Vineri 20 mai 2011, s-a organizat pentru prima data  Bursa locurilor de munca pentru persoanele defavorizate , organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu in doua locatii din judet, respectiv la Sibiu si Medias.

La aceasta actiune au participat ca invitati membrii Consiliului Consultativ al A.J.O.F.M. Sibiu, reprezentati ai sindicatelor, patronatelor si ai serviciilor publice deconcetrate.Cele 325 persone apartinand acestui grup tinta participante (280 la Sibiu si 45 la Medias) au avut de ales dintr-un total de 214  locuri de munca puse la dispozitie de catre 23 agenti economici din judet : la Sibiu 17  firme au oferit 170 locuri de munca, iar la Medias 6 agenti economici au oferit 44 locuri.

Dintre persoanele intervievate 107  au fost selectate in vederea incadrarii (  95 la Sibiu si 12 la Medias ), in meserii precum  inginer, receptioner, administrator, zidar , lacatus, frezor , electrician, sudor, paznic, manipulant marfa, operator roboti industriali, camerista,  vanzatoare, muncitor necalificat  si altele, urmand a ocupa  un loc de munca  dupa sustinerea unui interviu sau  a unei probe de lucru la sediul angajatorului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)