Pustai nu se teme de valiza lui Becali: „Vrem locul şase ca să jucăm în Europa League!”

0 111

pustai2Cristi Pustai se declară mulţumit de sezonul care se va încheia sîmbătă şi spune că echipa sa va face tot posibilul să termine cu o victorie, care ar putea-o duce pe Gaz Metan pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, în funcţie şi de rezultatul partidei CFR Cluj – Steaua. Mediaşul joacă sâmbătă la 17.30 cu Craiova, pe Digi Sport.

– Domnule Pustai, sunteţi cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Cum a fost pentru dumneavoastră perioada petrecută la Mediaş?
– A fost una foarte bună pentru că altfel nu aş fi rămas. De fiecare dată îţi propui să realizezi mai mult, chiar şi să cîştigi campionatul, dar acest aspect şi-l propun vreo zece echipe şi doar una este campioană. Noi în fiecare an am urcat în clasament, am putea stabili o raţie de trei locuri urcate în fiecare an. Cel puţin la ora actuală avem locul 7 asigurat. Poţi să-ţi propui acum să închei sezonul viitor pe locul 4, însă este greu de realizat. Oricum va fi foarte dificil de depăşit poziţia de anul acesta, însă noi vom încerca să facem tot posibilul. Cu o pregătire bună, cu multă muncă şi răbdare vom căuta să urcăm în clasament.

– Vă gîndiţi deja la ce compartimente mai trebuie întăriri sau cine va pleca de la Mediaş?
– Încă este devreme să vorbim despre jucători care vor veni sau vor pleca. Singurii pe care i-am lăsat să plece au fost Agamovici şi Kubala. Dacă vreun jucător ar avea vreo ofertă concretă atunci şi interesul clubului ar trebui să primeze, pentru că este foarte greu ca sezonul următor să lucrezi cu astfel de jucători care dacă nu vor pleca probabil vor fi nemulţumiţi. Toţi sîntem profesionişti şi avem contracte semnate, dar acum este prematur să vorbim despre plecări sau transferuri.

– Cum credeţi că va fi meciul cu Universitatea Craiova?
– Un meci foarte important pentru că avem şansa să încheiem un campionat cu rezultate foarte bune. Am strîns deja 52 de puncte şi avem ocazia la Craiova să depăşim acest număr. Sîntem în faţa unui meci care ne-ar putea aduce locul 6 în funcţie şi de rezultatul de la Cluj. Vom încerca să prestăm acelaşi joc bun, să învingem o echipă rănită. Ştim că în Bănie există jucători talentaţi, tineri, dornici de afirmare, aşa că ne va aştepta un meci foarte greu. Să fim foarte concentraţi şi atenţi pentru că nu am intrat încă în vacanţă, iar apoi mai vedem dacă o să aşteptăm desfăşurarea finalei Cupei. sursa: gsp.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.