Poliţia ia în calcul oficial varianta de sinucidere a bărbatului spânzurat la Păltiniş

0 176

Sibiu Paltinis MountainHutIPJ Sibiu a anunţat oficial miercuri după amiază că în baza unor noi date, a fost avansată si ipoteza unui suicid în cazul hunedoreanului găsit spânzurat în pădure la Păltiniş.

Iată comunicatul IPJ Sibiu:

În data de 26 aprilie 2011, Postul de Poliţie Păltiniş a fost sesizat de către administratorul unei pensiuni din staţiune, despre faptul că unul dintre clienţii săi, după ce a achitat în prealabil contravaloarea cazării, a părăsit spaţiul de cazare, abandonându-şi lucrurile personale în cameră.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că plecarea persoanei respective a fost voluntară, fiind identificate şi audiate o serie de  persoane  cu care aceasta a intrat in contact chiar in ziua dispariţiei.

Ulterior, in baza unor noi date, a fost avansată si ipoteza unui suicid. Au fost efectuate căutări, fiind luate in considerare toate variantele posibile de deplasare ale persoanei dispărute, la care au participat echipe de căutare complexe, formate din politisti, jandarmi, salvamontişti şi câini speializaţi.

In data de 25.05.2011 a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, din jud. Hunedoara, spânzurat, pe drumul forestier spre staţia de epurare Păltiniş.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.