Începe Cupa Berii la Fotbal în weekend la Sibiu

0 127

mingePrima ediţie a acestei competiţii va avea loc pe terenul sintetic din curtea Şcolii Generale Numărul 21 de pe strada Luptei. Aproape 50 de baxuri de bere sunt puse la bătaie de către organizatorii evenimentului.

Scopul acestui inedit eveniment este cel de cultivare a pasiunii şi dezvoltarea spiritului de echipă, a fairplay – ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului.Înscrierile se fac pe tabel nominal ştampilat şi semnat de conducătorul instituţiei, până la data de joi  26. 05. 2011  ora 18. 00 (la şedinţa tehnică). Competiția va avea loc pe data 28. 05. 2011, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Şcolii Nr. 21, strada Luptei nr. 27, începând cu  ora  9.00. Competiția se va desfășura indiferent de starea vremii, iar fiecare echipă va fi formată din cel mult 10 jucători (pe teren 5 + 1). Şedința tehnică va avea loc joi 26. 05. 2011 ora 18. 00  la locul desfăşurăririi Cupei Berii.

Premii pentru toată lumea

Premierea se va face la sfârșitul competiției şi va consta în cupe, diplome şi bere. „Echipa care va obţine Locul I va fi premiată cu 15 baxuri de bere, iar pentru locul II premiul constă în 12 baxuri de bere. De asemenea pentru locul III va fi acordat un premiu de 10 baxuri de bere. Încă 10 baxuri de bere vor fi acordate pentru celelelate echipe participante la competiţia de fotbal”, spune Darius Mara, organizator al competiţiei din acest weekend.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.