ŞOCANT – Pacienţi legaţi de paturi în Spitalul Judeţean Sibiu!

112

santaDirectorul Spitalului Judeţean Sibiu a declarat joi dimineaţă că din cauza lipsei de personal în unele secţii s-a trecut la măsuri extreme „demne” de evul mediu.

Adrian Şanta i-a uimit pe consilierii judeţeni cu declaraţiile făcute în cadrul şedinţei ordinare de la CJ Sibiu, avută loc joi dimineaţă. Şanta nu le-a dat deloc veşti bune consilierilor judeţeni în ceea ce priveşte situaţia actuală din punct de vedere finaciar şi al numărului de de angajaţi. „Trebuie să vă spun că la secţia de chirurgie II, avem doi asistenţi pe noapte care au în grijă 50 de pacienţi, unii dintre ei postoperator, care necesită îngrijire permanentă şi ajungem la soluţii barbare, de legare a pacientului de pat să nu-şi scoată tuburile sau să cadă din pat… E ca în evul mediu la noi. Facem faţă cum putem situaţiei” a declarat joi directorul spitalului judeţean Sibiu.

Şanta i-a mai informat pe consilieri de faptul că din cauză că nu are secţiile de pediatrie, pneumatologie şi pshiatrie, spitalul judeţean Sibiu nu putea să se înadreze la spital de rangul I şi de aceea s-a depus dosar pentru spital de rangul II. „

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.