Ora de Sibiu
Știri in direct

VIP – Adrian Despot a aruncat în lacul din Dumbravă un microfon al celor de la CNM Astra

85

Adrian Despot, solistul formației Vița de Vie și-a făcut un obicei din a arunca la concerte microfoanele puse la dispoziție de organizatorii spectacolelor în care evoluează, atunci când este nemulțumit de calitatea sunetului.

Acestea sunt recuperate de pe lângă scenă de către cei din staff-ul organizatorilor și repuse în funcțiune după reparațiile de rigoare. La fel a făcut Despot și în urmă cu ceva vreme, când trupa Vița de Vie a cântat în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Concertul  ocazionat de „Ziua Internatională a Muzeelor”, a avut loc pe o scenă amplasată pe lac, iar artistul, nemulțumit de microfonul pe care l-a primit, l-a aruncat în spatele scenei, adică în apă. Și pentru că importanta piesă nu a mai putut fi recuperată, costul acesteia a fost suportat de echipa care s-a ocupat de organizare, formată din muzeografi, care au plătit din salariile lor cei 2.400 lei.
Microfonul aruncat de Despot a fost totuși găsit de curând, la multă vreme după incident, de către un pescar amator care l-a prins din greșeală în timp ce-și încerca norocul la pește. Rugina și nămolul l-au deteriorat definitiv, dar a rămas singura mărturie palpabilă a nervilor solistului și a trecerii lui prin Dumbrava Sibiului. Sursa: Libertatea

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...