Serbările estivale ale zăpezii în weekendul viitor la Bâlea Lac

0 94

foto 9În ciuda vremii călduroase, zăpada de la Bâlea Lac se încăpăţânează să se topească, ba mai mult e chiar sărbătorită pentru perseverenţa sa. Astfel, în 11-12 iunie au loc la Bâlea, „Serbările Estivale ale Zăpezii”.

Deoarece zăpada la munte e sinonimă cu distracţia, din oferta diversificată a evenimentului nu vor lipsi sporturile în zăpadă, trasul cu frânghia, demonstraţii de schi şi snowboarding, şi pentru cei mai curajoşi, zborul cu parapanta. Dacă doriţi mai degrabă să vă relaxaţi, atunci nimic nu se va compara cu o baie de soare la 2034 m altitudine, în zăpadă…bronzul de munte e mai sănătos şi mai rezistent. Dacă vremea nu va fi tocmai prietenoasă, distracţia se va muta la Cabana Paltinu unde jocurile, concursurile şi discoteca se vor prelungi până târziu în noapte.

Invitaţie la drumeţie

Amatori de drumeţie, luaţi-vă echipamentul de munte şi aparatele foto! Echipa Asociaţiei Judeţene de Turism alături de Serviciul Public Salvamont Sibiu vă invită la drumeţie pe traseul Lacul Bâlea-Curmătura Bâlii-Vf. Paltinu-Vf. Iezerul Caprei-Lacul Capra-Lacul Bâlea.

Gradul de dificultate este mediu-uşor; vă recomandăm să fiţi echipaţi cu bocanci, beţe de schi şi o pelerină de ploaie. Drumeţia începe duminică 12 iunie, la ora 11.00, din faţa cabanei Paltinu şi va dura aproximativ 3 ore.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...