VIDEO – Toulouse Lautrec concertează joi seară în Music Pub

0 118

Pub-ul din Piaţa Mică găzduiește un nou concert de rock alternativ. Trupa Toulouse Lautrec, o apariție rară în peisajul muzical sibian, vine la Sibiu pentru un concert extraordinar, ce va începe la ora 21:30.

Trupa promovează un concept muzical aparte, indie/alternativ. Și, în același timp, vin cu o filosofie complet diferită față de restul trupelor de gen, o îmbinare a boemiei rebele cu educația aleasă. „Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fata castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. toulouse loutrec music pubSunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, gesticulează pe corzi în cabaret și îmbătați de succes, sparg fețele tobelor din localuri și se uită sub crinolinele fetelor”, spun membrii formației despre filosofia din spatele trupei Toulouse Lautrec.

Trupa este compusă din trei muzicieni, Apartman – voce și chitară, Dizzy, voce și chitară bas și Greenman – tobe. Intrarea la concert este liberă, iar după concert, trupa vă invită la un after party în Music Pub Extension.

Concertul Toulouse Lautrec este organizat de Music Pub, cu sprijinul Radio Guerilla, Sibiu Media Center, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Grolsch.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...