Bazar caritabil pentru copiii dintr-o grădiniță, sâmbătă la liceul Brukenthal

113

foto 003Doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania organizează la sfârşitul acestei săptămâni o nouă acţiune caritabilă de ale cărei rezultate vor beneficia grădiniţele sibiene.

La fel ca primele două ediţii, acţiunea va fi organizată sub forma unui bazar în curtea Liceului Brukenthal unde vor fi expuse pentru vânzare produse donate de doamnele care organizează evenimentul. Participanţii vor putea cumpăra articole de îmbrăcăminte, artizanat, prăjituri de casă, cafea, vor putea participa la tombolă, cu premii foarte atrăgătoare, totul într-o atmosferă deosebită creată şi de muzica intrumentală cântată live, pentru prima dată în cadrul acestei acţiuni.

Acțiune de tradiție

Acţiunea caritabilă se află la cea de-a treia ediţie, primele două având loc anul trecut, în lunile mai şi decembrie. În cadrul celor două ediţii organizatorii au reuşit să strângă peste 18.000 de lei, atât din sumele adunate în cadrul bazarului cât şi din alte donaţii pentru reabilitarea şi dotarea a două grădiniţe din Sibiu. Pe lângă bani în acest proiect s-au implicat şi câteva firme din Sibiu care au contribuit în diverse moduri la îmbunătăţirea condiţiilor din aceste unităţi de învăţământ. La Grădiniţa nr. 37, prima beneficiară a proiectului, banii au fost folosiţi pentru reabilitarea şi pentru dotarea unităţii. La cea de-a doua beneficiară – Grădiniţa nr. 36 – lucrările pentru reabilitarea celor două grupuri sociale sunt încă în curs.

Haideți la bazar!

Sumele care vor fi adunate la această a treia ediţie vor fi direcţionate tot spre una din gradiniţele sibiene. Beneciara proiectului va fi stabilită după încheierea bazarului, în funcţie de sumele care se vor aduna. Prin urmare, sibienii şi toţi cei care vor să sprijine acţiunea sunt aşteptaţi sâmbătă, 4 iunie, între orele 10 şi 16 în curtea Liceului Brukenthal pentru a achiziţiona produsele aduse de organizatori şi să contribuie în acest fel la reabilitarea unei grădiniţe sibiene.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.