pro 1 wb1
Hămbăşan spune că în proporţie de 90 la sută va renunţa la echipă

pro 1 wb1
Hămbăşan spune că în proporţie de 90 la sută va renunţa la echipă

Finanţatorul principal al echipei sibiene este dezamăgit de susţinerea echipei atât din partea suporterilor sibieni cât şi de faptul că fotbalul nu este susţinut de oamenii de afaceri şi de autorităţi. Voinţa este în pericol să nu se mai înscrie în campionatul din liga 2 din sezonul care începe în august.

Drumul fulminant al ascensiunii celor de la Voinţa Sibiu are toate şansele să se încheie la fel de rapid cum a început. Istoria pare să se repete la fel ca şi în cazul defunctei FC Sibiu. Finanţatorul principal al echipei, Ioan Hămăbăşan a declarat astăzi după victoria cu 4-0 a Voinţei în ultima etapă a ligii 2 de fotbal, că a luat o decizie în privinţa viitorului său la această echipă. „Peste două săptămâni are loc adunarea generală a acţionarilor de la club şi atunci se va face o analiză la tot ceea ce s-a petrecut în acest sezon la Voinţa Sibiu. Eu unul vă spun că în proporţie de 90 la sută am decis să mă retrag de la echipă. Să vedem ce hotărâre se va lua la Adunarea Generală” a spus Ioan Hămbăşan.

Dezamăgire mare

Finanţatorul echipei a mărturisit că sunt mai mulţi factori care l-au determinat să ia decizia de a nu mai sprijini echipa sibiană. „Sunt dezamăgit de multe lucruri. Sunt dezamăgit de suporterii sibieni care în loc să felicite această echipă ca a terminat primul sezon de liga 2 pe locul 4 au început să aducă jigniri şi fel şi fel de acuze. Sunt dezamăgit că nu suntem sprijiniţi aşa cum ar trebui şi nimeni nu vine să pună umărul să ridicăm fotbalul sibian” a mai spus Hămbăşan. Acesta spune că numai un sigur lucru l-ar putea face să continue la Voinţa. „Să apară cineva care doreşte să investească în fotbal pentru că singur nu mai pot continua” spune Hămbăşan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Are dreptate omul. Sibienii nu au nici o treaba cu fotbalul. Am fost si eu la meciuri si la niciun meci nu s-au ocupat toate locurile. Pentru cine sa investesti? Pentru unul care sta acasa? Daca esti suporter adevarat vii la meciuri si sustii echipa prin cumpararea biletului. Daca 10 lei biletul este mult atunci noi romanii am ajuns rau de tot. Problema este ca in Sibiu nu exista nici oameni de afaceri interesati sa investeasca si nici oamenii de rand nu sunt interesati de fotbal. De fapt in toata tara oamenii nu sunt interesati de fotbal. Nici in liga 1 nu vin oamenii la meciuri. Noi romanii nu avem nici o treaba cu sportul asta. Suntem zero barat din toate punctele de vedere. Din pacate.

  2. @dudu: ai vrea sa fie gratis intrarea? ca
    si pentru Hambasan: de ce nu se fac actiuni si sa se vand cui doreste (de exemplu 10.000 de actiuni cu valoarea nominala de 100 Euro) Cred ca sunt f multi sibie care ar cumpara actiuni…

  3. Saracul, ar trebui sa ne fie mila de el. Pai cand pui bilet 10 lei in liga a doua la toate meciurile cam ce medie de spectatori ai vrea sa ai. In al doilea rand acest retur de campionat a pus pe ganduri multa lume, la cat de slab a jucat echipa. Nu e nevoie de oameni din astia care vor sa castige imediat. In fotbal trebuie sa investesti cu cap. Foarte bine sa plece. Singura echipa care merita sa joace la Sibiu e Inter sau Soimii in rest, tentative proaste ale unor neicanimeni