Bătaie cu bâte şi săbii într-o crâşmă din Veştem

988

vestemTrei bărbaţi au fost reţinuţi preventiv după ce au fost implicaţi într-o altercaţie într-un local din Veştem. Autorii acestei fapte, domiciliaţi în Sibiu şi Tălmaciu, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Prevenitv Sibiu.

Poliţiştii din Şelimbăr au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 5 iunie a.c., în jurul orelor 0400, cu privire la faptul că într-un local din apropierea sensului giratoriu Veştem a avut loc o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. „La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Poliţiei Comunale Şelimbăr fiind identificate persoanele implicate în altercaţie şi s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan, în incinta localulului, victimele (6 bărbaţi) au fost atacate de 3 persoane de sex masculin, cu bâte şi o sabie.”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Reţinuţi pentru 24 de ore

Autorii acestei fapte, respectiv trei bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 21 şi 23 de ani, domiciliaţi în Sibiu şi Tălmaciu, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Prevenitv Sibiu, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, lovire şi port ilegal de armă albă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.