Împuşcături ca în filme, pe stradă la Amnaş

0 173

Pistol cu gazePoliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cercetează un bărbat din localitatea Amnaş sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor. În seara zilei de 3 iunie a.c., poliţiştii din Sălişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că Z.G. a tras mai multe focuri de armă în localitatea Amnaş, în stradă.

La sfâşitul acestei săptămâni, în judeţul Sibiu, în mediul urban cât şi rural, au fost înregistrate mai multe fapte cu violenţă, iar reacţa  fermă din partea poliţistilor inspectoratului, profesionalismul şi buna coordonare a efectivelor în teren au condus la identificarea şi reţinerea autorilor, astfel:

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cercetează un bărbat din localitatea Amnaş sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor. În seara zilei de 3 iunie a.c., poliţiştii din Sălişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că Z.G. a tras mai multe focuri de armă în localitatea Amnaş, în stradă. „Verificările efectuate cu operativitate de poliţişti au condus la identificarea bărbatului şi stabilirea faptului că focurile de armă trase nu au fost îndreptate împotriva unei anumite persoane, ci executate în aer, în plan vertical.

În urma verificării armei deţinute, s-a stabilit că bărbatul posedă două arme cu gaz, insă pentru cea folosită nu poseda permis. Cele două arme au fost ridicate în vederea expertizării, totodată fiind ridicate cartuşele aferente acestora şi permisul pentru cea de-a doua armă deţinută.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...