FRF-ul apropie Voinţa de Liga 1. Federaţia spune clar că Poli, Bistriţa şi Bihorul nu vor juca în prima divizie

0 105

vointa gaz metan cfrComitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal nu are nicio competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor, unul independent, acesta fiind încheiat la nivelul Ligii I, informează forul fotbalistic pe site-ul oficial.

„Într-adevăr, forului mai sus menţionat i se poate prezenta, conform Ordinii de Zi, o informare cu privire la procesul de licenţiere încheiat sau având drept tematică procesul de licenţiere în ansamblul său. Atât şi nimic mai mult”, se adaugă în comunicatul FRF.

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 14, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi. Gloria Bistriţa nu a primit licenţa pentru datorii la buget.

Fc Bihor nu are nici ea licenţă, iar în acest caz cel mai probabil, dacă şi Delta Tulcea va primi licenţă pentru liga 1, se va juca un baraj între echipa tulceană şi Voinţa Sibiu.

Dacă Tulcea nu primeşte licenţă, atunci Sibiul va juca în liga 1. Totul se decide în 20 iunie

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.