Primăria şi Policlinica de la spitalul judeţean sunt închise luni la Sibiu

0 117

primaria sibiuÎn urma modificărilor apărute în Codul Muncii, prima şi a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Ca urmare angajaţii primăriei Sibiu vor avea liber în data de 13 iunie.

„Menţionăm că nici la Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor – Compartimentul decese nu vor fi prestate servicii de înregistrare a deceselor luni, 13 iunie 2011. Decesele care se vor produce duminică şi luni (12 şi 13 iunie) vor fi înregistrate marţi, 14 iunie”, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

Sâmbătă, 12 iunie activitatea de înregistrare a deceselor va fi asigurată între orele 9 – 13, iar decesele produse şi nedeclarate în această zi vor putea fi declarate şi înregistrate marţi 14 iunie, doar cu aprobarea parchetului, aşa cum este stipulat în mod expres în art. 36, alin. 4 din Legea 119/1996 cu privire la actele de stare civilă, republicată. Activitatea Primăriei, a Direcţiei Fiscale şi a Serviciului de Stare Civilă va fi reluată după programul obişnuit începând de marţi, 14 iunie.

Policlinică închisă

Luni, 13 iunie, a doua zi de Rusalii, declarata zi nelucratoare conform Codului Muncii, activitatea medicala in cadrul  Spitalului Clinic Judetean de Urgenta se va desfasura dupa cum urmeaza:  in Unitatea Primiri Urgenţe la capacitate normala, în secţiile clinice se va asigura permanenţa prin sistem de gardă, iar în Ambulatoriul de Specialitate (Policlinică) nu se lucreaza.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.