Helloween confirmaţi oficial la ARTmania Festival 2011

0 110

Low Helloween 2010 Press Photo 2Legenda Germaniei vine la Sibiu pentru a-şi prezenta noul album “7 Sinners”  şi renumitele sale piese, binecunoscute în România: “Ride The Sky”, “I Want Out” sau “Future World”. Helloween va urca pe scenă vineri 14 august 2011, pentru un show de o oră şi jumătate. Deşi confirmaţi oficial pentru festival, Nevermore nu mai vin la Sibiu.

Festivalul ARTmania din cetatea Sibiului are loc în cea de-a doua săptămână a lunii august: 8-14 august 2011. Ajuns la cea de-a șasea ediție, festivalul prezintă un program cultural bogat și diversificat, adaptat publicului și atmosferei cetății medievale prin concerte, expoziții și evenimente speciale dedicate artelor frumoase timp de șapte zile în luna august. Concertele din Piața Mare vor avea loc în zilele de vineri și sâmbătă, 12 și 13 august. Artiștii internaționali confirmați până acum sunt: Tarja, Helloween şi Lacrimas Profundere pentru ziua de vineri; Lacuna Coil, Sonata Arctica şi Republica pentru ziua de sâmbătă.

Tuborg, marcă cunoscută pentru implicarea și devotamentul său în sfera muzicală, va fi și în acest an berea oficială a festivalului. Parteneriatul încheiat în 2010 continuă și promite fanilor ARTmania pe lângă muzica de cea mai bună calitate și alte surprize și atracții marca Tuborg. Prin platforma TuborgSound, portalul muzicii româneşti care contează, Tuborg este întotdeauna alături de iubitorii muzicii de calitate, iar susținerea festivalului ARTmania este continuarea firească.

Ziua Națională a fructelor în Piața Mică din Sibiu

În Piața Mică, publicul festivalului ARTmania se va delecta cu surprizele pregatite de Granini. Campania Ziua Națională a Fructelor va fi continuată și la Sibiu în cadrul festivalului ARTmania. Mai multe detalii vor fi comunicate în curând. Deşi confirmaţi oficial pentru festival, Nevermore nu mai vin la Sibiu. Binecunoscuta trupă americană Nevermore își anulează și ultimele concerte din iunie, după ce în aprilie anunțase că renunță la turneul din America de Nord pe care ar fi trebuit să îl susțină alături de Symphony X, Powerlove și Blackguard. Seria anulărilor vine ca urmare a unor evenimente și schimbări importante care au loc în componența trupei. ARTmania Festival 2011 prezintă concerte în Piața Mare în zilele de vineri și sâmbătă, dar și evenimente alternative în săptămâna 8-14 august, la care publicul are acces în baza biletelor în valoare de 80 de lei pentru oricare zi sau abonamentelor  de 130 de lei (preţ valabil până la sfârșitul lunii iunie), achiziționate prin rețelele de distribuție: Eventim (Germanos, Cărturești etc.), Diverta, VreauBilet sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro și www.myticket.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.