S-au stabilit criteriile pentru cazarea în căminele studențești din Sibiu. Vezi cum te poți înscrie!

0 182

camin7Pentru a veni în întâmpinarea studenţilor care doresc să se cazeze în campusul ULBS, Direcţia Generală Administrativă a făcut publică, metodologia de cazare şi formularul cererii de cazare în căminele ULBS.

Studenţii din anii I, II, III, IV, V de la programele de licenţă şi anul I de la programele de masterat ai anului universitar 2010-2011 care doresc cazarea în căminele ULBS, în anul universitar 2011-2012, vor depune  cererile tip de cazare la Serviciul Social – situat in clădirea D.G.A. de pe b-dul Victoriei nr.10 primind un număr de înregistrare care atestă depunerea cererii, în perioada 27.06 – 15.07.2011 (zilnic intre orele 10-15).

Candidaţii admişi în anul I în sesiunea din iulie – august 2011 pe locuri bugetare, vor depune cereri de cazare la Serviciul Social – situat în clădirea D.G.A. de pe b-dul Victoriei nr.10, în termen de 10 zile de la afişarea rezultatelor finale la concursurile de admitere. Repartizarea acestor studenţi se va face pe baza mediei de admitere. Repartizarea studenţilor de la programele de licenţă şi masterat pe cămine şi pe camere va fi publicată pe site-ul http://www.ulbsibiu.ro/ro/studenti/cazare/documente/ în data de  25.08.2011.

Studenţii care au primit repartiţie în cămin şi nu se prezintă să-şi ocupe locul până la data de  03. octombrie 2011 ora 20:00  pierd dreptul de cazare. Aceste locuri vor fi redistribuite de Comisia centrală de cazare în data de  03.10.2011 altor studenţi care îndeplinesc condiţiile de cazare. Noii beneficiari ai locurilor de cazare trebuie să încheie contractul de cazare  până în data de 03.10.2011 ora 2000 pentru toate căminele. Locurile neocupate începând cu această dată vor fi repartizate altor studenţi din ULBS în funcţie de criteriile prevăzute în prezenta Metodologie de cazare.

Formularul tip pentru cerere de cazare şi metodologia de cazare sunt disponibile accesand link-ul:

http://www.ulbsibiu.ro/ro/studenti/cazare/documente/cerere_cazare_2011-2012.pdf

http://www.ulbsibiu.ro/ro/studenti/cazare/documente/metodologie_cazare_2011-2012.pdf

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.