Marţi se taie gazul pe 12 străzi din Sibiu. Vezi care sunt acestea

107

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile J.S. Bach, Egalităţii, Aldea Sandu şi Crinilor din Sibiu.

Pentru cuplarea la sistem a noilor conducte, alimentarea cu gaz va fi întreruptă marţi, 21 iunie a.c., între orele 08.00 şi 18.00, pe 12 străzi din municipiul Sibiu

Consumatorii sunt rugaţi să închidă în acest interval orar toate focurile deschise, iar după reluarea furnizării să supravegheze modul de ardere a gazelor naturale

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat lucrările pentru înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Johann Sebastian Bach, Egalităţii, Aldea Sandu şi Crinilor din municipiul Sibiu. Lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează un număr de 27 de străzi din municipiul Sibiu şi care presupune înlocuirea a aproximativ 15 km de conducte de gaze naturale din oţel cu conducte noi de polietilenă. Aceste conducte prezintă rezistenţă, durabilitate şi flexibilitate ridicată. Valoarea totală a acestei investiţii se ridică la circa 6 milioane de lei.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 21 iunie a.c., începând cu ora 08.00, pe străzile Teilor, Vânătorilor, Crinilor, Zorilor, Ciocârliei, Crişului, Mureşului, Tohan, Petru Poni, Lamark, Albinelor şi Prometeu din municipiul Sibiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 18.00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.