Marţi se taie gazul pe 12 străzi din Sibiu. Vezi care sunt acestea

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile J.S. Bach, Egalităţii, Aldea Sandu şi Crinilor din Sibiu.

Pentru cuplarea la sistem a noilor conducte, alimentarea cu gaz va fi întreruptă marţi, 21 iunie a.c., între orele 08.00 şi 18.00, pe 12 străzi din municipiul Sibiu

Consumatorii sunt rugaţi să închidă în acest interval orar toate focurile deschise, iar după reluarea furnizării să supravegheze modul de ardere a gazelor naturale

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat lucrările pentru înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Johann Sebastian Bach, Egalităţii, Aldea Sandu şi Crinilor din municipiul Sibiu. Lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează un număr de 27 de străzi din municipiul Sibiu şi care presupune înlocuirea a aproximativ 15 km de conducte de gaze naturale din oţel cu conducte noi de polietilenă. Aceste conducte prezintă rezistenţă, durabilitate şi flexibilitate ridicată. Valoarea totală a acestei investiţii se ridică la circa 6 milioane de lei.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 21 iunie a.c., începând cu ora 08.00, pe străzile Teilor, Vânătorilor, Crinilor, Zorilor, Ciocârliei, Crişului, Mureşului, Tohan, Petru Poni, Lamark, Albinelor şi Prometeu din municipiul Sibiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 18.00.

celfigazimediatintervalj s bachjohann sebastian bachmilioanepetruproiectsanduSibiutaie
Comentarii (0)
Comentează