Indian Springs School, pe scena Sălii Thalia

0 149

indian spring schoolCorul de Cameră Indian Springs School din Alabama va susţine un concert în cadrul festivalului “Zilele Muzicale Româno-Americane”  de la Sibiu. Acesta are loc marţi, 21 iunie 2011, pe scena Sălii Thalia, de la ora 19.30.

Prin acest concert, festivalul “Zilele Muzicale Româno-Americane” promovează muzica americană şi sprijină colaborarea  profesionala  dintre muzicienii români şi cei de peste Ocean. Una dintre piesele interpretate la acest festival de Indian Springs School va fi acompaniată de Orchestra Filarmonicii din Sibiu. Corul de Cameră Indian Springs School este format din 50 de voci, condus de Dr. Tim Thomas, directorul Şcolii de Muzică.  De-a lungul anilor, corul a concertat la sediul Naţiunilor Unite, precum şi în catedrale renumite din întreaga lume. Concertul suţinut pentru prima dată la New York, la Centrul Lincoln, a fost caracterizat de New York Times ca “o proiecţie superbă care ar fi egalat  calităţile oricărui cor profesionist.”

Turneele europene ale Indian Springs School au inclus un spectacol la Societatea Internaţională pentru Muzică şi Educaţie în Dijon şi un concert împreună cu Corul Băieţilor din Viena (Viena Boys Choir).  Corul a participat la un turneu şi în China. Corul va interpreta marţi seara pe scena Sălii Thalia piese celebre printre care Cantata nr.4 „Christ lag in Todesbanden” de J.S.Bach,  Rise up, My Love, My Fair One de Healey Willan, Sara pe deal, cunoscuta poezie a lui Mihai Eminescu,  Ana Lugojana a lui Ion Vidu, The Seal Lullaby de  Eric Whitacre, dar şi multe altele.

Mai multe informaţii precum şi programul complet al manifestării sunt disponibile pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro Biletele pentru aceste concerte se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia), în fiecare zi între orele 12-16. Preţul unui bilet este de 14 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.