Atenţie se închid temporar Malului, Faurului şi Noica şi se face giratoriu pe Dima

0 123

drum in lucru112Traficul rutier pe arterele mai sus menţionate va fi restricţionat temporar din cauza mai multor reconfigurări şi lucrări de infrastructură în zonele respective.

În cursul nopţii de 23/24 iunie a.c., traficul rutier pe str. Malului din municipiul Sibiu, în zona staţiei de alimentare cu combustibil „Rompetrol”, va fi restricţionat în intervalul orar 2300 – 0500. În acest interval orar vor fi efectuate lucrări la reţeaua de gaz.

În cursul zilei de mâine, 23 iunie a.c., traficul rutier pe str. Faurului va fi complet restricţionat în intervalul orar 0800 – 1500. Conducători auto care doresc să se deplaseaze dinspre Piaţa Cibin spre str. Ocna sunt rugaţi să folosească străzile adiacente. În acest interval orar vor fi efectuate lucrări de către S.C. Electrica.

În perioada 27 iunie  – 20 iulie a.c., str. C. Noica, pe sectorul cuprins între intrarea din bd-ul V. Milea şi intersecţia cu str. Revoluţiei se va circula pe sens unic, fiind efectuate lucrări de modernizare a părţii carosabile. Sensul unic instituit este dinspre bd-ul V. Milea spre intersecţia străzii Berăriei cu str. Revoluţiei. Rugăm conducătorii auto care folosesc acest sector de drum dinspre C. Noica, să utilizeze str. Berăriei sau Str. Revoluţiei, pentru ocoli acest sector de drum şi a intra în str. Milea sau Bd-ul C. Coposu.

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste o atenţie sporită pe str. Moldovei având în vederea că la intersecţia străzilor D. Cantemir – Moldovei – Cristian, se află în curs de amenajare  un sens giratoriu din elemente de plastic.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.