Precizare din partea SC Atlassib SRL… Vedeţi pretenţiile Atlassib-ului..

3 573

logoAtlassibÎn articolul publicat în această dimineaţă legat de accidentul de la Veştem, am publicat o fotografie pe care era specificat „FOTO – ARHIVĂ” în care apărea autocarul Atlassib implicat în accidentul de zilele trecute din Ungaria.

Facem precizarea că nu este vorba de un autocar Atlassib, aşa cum de altfel de şi deduce din precizarea făcută în articolul cu pricina. Noi am folosit o foto de arhivă pe care am înlocuit-o după câteva minute

Va solicitam in mod oficial sa faceti precizari exprese in privinta erorii in care v-ati aflat cand ati publicat  fotografia unui autocar ATLASSIB implicat intr-un accident care nu are nici o legatura cu societatea noastra” se arată în precizarea Atlassib.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate SC Atlassib SRL şi eventual clienţilor acestora.

Acum vă solicităm şi noi oficial să vă prezentaţi scuzele de rigoare legate de dreptul la replică tendenţios şi de jignirile aduse de către Atlassib SRL.

Iată aici dreptul la replică al celor de la Atlassib

Stimati domni „ziaristi”,

Profesionalismul dumneavoastra in  activitatea pe care o desfasurati  este umbrit de mediocritate si lipsa de analiza, avand in vedere informatiile eronate pe care le transmiteti  publicului, informatii care aduc grave prejudicii societatii ATLASSIB.
Va solicitam in mod oficial sa faceti precizari exprese in privinta erorii in care v-ati aflat cand ati publicat  fotografia unui autocar ATLASSIB implicat intr-un accident care nu are nici o legatura cu societatea noastra.

Este lesne de inteles faptul ca nu ati analizat  in detaliu acest articol inainte de a-l  aduce la cunostinta publicului, dand dovada de o vadita incercare de a pune intr-o lumina proasta SC ATLASSIB SRL.

Va aducem la cunostinta ca „profesionalismul” dumneavoastra aduce grave prejudicii materiale  si de imagine societatii,  iar informatiile eronate transmise publicului  creeaza clientilor nostri teama si insecuritate.

Conducerea SC ATLASSIB SRL cere in mod expres sa va prezentati scuzele in mod public, altfel veti fi actionati in instanta pentru daunele provocate de atingerea adusa imaginii SC ATLASSIB SRL.

CONDUCEREA

SC ATLASSIB SRL

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
 1. john scrie

  multa muie directorului de la atlassib lui si familiei sa nu apuce 2012 muistul

 2. maria scrie

  am recitit si am inteles. era vorba de accidentul de azi dimineata…..
  puteti sa nu mai publicati comentariile mele.

 3. maria scrie

  eu nu am priceput. e un autocar atlassib dar nu e de la atlassib?!
  cite atlassiburi exista pe lumea asta, frate?! n-am inteles NIMIC!
  te pomenesti ca nici soferii morti nu erau ai lor, nici calatorii nu erau ai lor, nici banii platiti de acestia nu ajunsesera la atlassib…ehm…. sc atlassib bla bla bla

  ASTIA MAI AU TUPEU SA PRETINDA SI SCUZE?!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.