pelici: ”echipa s-a mișcat bine cu pandurii”

pelici: ”echipa s-a mișcat bine cu pandurii”Antrenorul sibienilor a mărturisit că amicalul cu Pandurii Tg. Jiu a picat nesperat de bine înaintea barajului de sâmbăta viitoare dintre Săgeata Năvodari și Voința Sibiu.

Succesul obținut de Voința în meciul amical de sâmbătă cu Padurii Tg. Jiu, cu scorul de 4-2 l-a mulțumit și pe antrenorul sibienilor. Pelici le-a mulțumit gorjenilor pentru că au acceptat să joace un meci de verificare cu echipa lui. ”Am jucat cu Pandurii un meci foarte util. Pentru mine și cred că și pentru gorjeni a contat prima repriză în care s-a văzut că Pandurii e o echipă de liga 1, acolo unde sperăm și noi să ajungem. Băieții au jucat bine și asta m-a mulțumit. Le mulțumesc Pandurilor că au fost disponibili să joace cu noi„ a spus acesta.

Pelici era satisfăcut și de cum a decurs tragerea la sorți pentru baraj. ”Mi-am dorit să jucăm la ei primul meci și a ieșit cum am vrut. Sper să reușim să promovăm la capătul acestei duble de baraj. Miercuri plecăm spre Constanța. Mă bucur că în afară de accidentații mai vechi nu mai spun probleme de lot. A jucat azi și Beza și e bine că s-a refăcut și el după accidentarea de la finele sezonului” a mai spus Pelici.[nggallery id=707]

Ultima oră

Comentariul meu