streza

strezaProtopopii din Arhiepiscopia Sibiului şi contabilii celor 10 protoierii din eparhie s-au întâlnit în şedinţă administrativă la Reşedinţa mitropolitană din Sibiu.

Întrunirea a fost prezidată de Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, şi a avut drept scop prezentarea protocolului de colectă naţională pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului, informează TRINITAS TV.
„Am repartizat pentru fiecare protopopiat chitanţierele primite de la Patriarhie. Am prelucrat care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgem împreună. Prima etapă este transmiterea documentelor de la noi la protopopiate, iar mai departe la parohii. A doua etapă, constă în colectarea lunară a sumelor care vor fi strânse. I-am rugat pe părinţii protopopi să transmită rugămintea noastră preoţilor şi credincioşilor de a nu face alte donaţii decât la persoanele autorizate care prezintă pe lângă documentul cu regim special şi legitimaţia că este preot sau epitropul bisericii respective”, a spus Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu.
Totodată protopopilor le-au fost prezentate şi chitanţierele ce vor fi folosite în cadrul colectei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu

  1. vindeti-va Jipanele si casoaiele de vreti mantuire!Pana si Issus s-a rastit la preoti cand a vazut ce destrabalare faceau ei in Ierusalim.Vedem ceva diferit in zilele noastre de la preoti???