fbpx

VIDEO – Hămbășan: ”Sibiul vrea promovarea. Voința va avea bani de liga 1”

209

Finanțatorul celor de la Voința Sibiu a stat pe margine și a urmărit atent ultimul antrenament al Sibiului înaintea plecării spre Năvodari. Hămbășan le cere jucătorilor sibieni să joace linștiți și cu tupeu cele două partide de baraj.

Sibiul fierbe în aceste zile de dinaintea meciurilor de la barajul pentru liga 1, dintre Voința și Săgeata Năvodari. Finanțatorul Ioan Hămbășan este prezent zilnic la stadion pentru a se asigura că echipa are tot ce trebuie. Acesta spune că are și el emoții. ”Am emoții foarte mari și cred că sunt mai mari decât ale jucătorilor. Sper să nu le transmit și lor. Pe undeva mai cred însă că sunt emoții firești, dacă ne gândim că acum trei ani jucam în liga a IV-a”, a punctat Hămbășan.

IMG 6084Interes din partea sibienilor cu bani

Hămbășan a dorit să pună capăt speculațiilor și zvonurilor apărute în utlima vreme legat de faptul că Sibiul nu ar avea bani să joace în prima ligă. ”Vreau să lămurim un lucru pentru toată lumea. Spre surprinderea multora vreau să vă spun că Voința Sibiu reușește până la urmă să facă rost de bani pentru a juca în liga 1. Sunt câțiva oameni interesați care vor să susțină echipa Sibiului”.

Cere liniște și tupeu jucătorilor

Hămbășan a fost sincer atunci când a vorbit de temerile sale legate de aceste două partide cu Săgeata, de pe 2 iulie de la Năvodari și de pe 6 iulie de la Sibiu. ”O oarecare teamă am în privința faptului că noi la presiune în meciurile importante din retur nu am reușit să facem față. Vreau ca la aceste meciuri cu Năvodariul băieții să fie liniștiți și să își vadă de jocul lor. Mi-aș dori să terminăm neînvinși acest prim meci de baraj. Legat de bani, băieții ar trebui să nu se gândească acum la bonusul pentru promovare. Să reușim să ajungem în liga 1 și vom avea grijă de ei” a mai spus acesta.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Anonim scrie

    bag ceva in ea viata

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.