Razvan echipa si Teo Academia Maggi

Razvan pregateste umplutura pentru clatiteAcademia Maggi a ajuns la final, iar absolventul care a demonstrat că merită marele premiu, o bursă culinară la Ashburton Cookery School din Marea Britanie, este Răzvan Bogdan Roman, din Sibiu.

Proiectul, organizat de MAGGI în colaborare cu Teodora Rogobete, adresat persoanelor pasionate de gătit, aflate la început de drum, şi-a prezentat academicienii prin intermediul unei premiere: primul reality show de gătit online.  Academia MAGGI și-a propus să ofere şansa celor 8 finaliști de a-şi testa şi de a-şi îmbunătăţi abilităţile şi cunoştinţele în gastronomie și de a câştiga marele premiu constând într-o bursă de 5 zile la Ashburton Cookery School în Devon, Marea Britanie, declarată de BBC Good Food şi The Daily Mail Best Cookery School for Skills.

Razvan echipa si Teo Academia Maggi“Suntem foarte încântaţi de implicarea și pasiunea pentru gătit demonstrate de participanți în cadrul Academiei MAGGI. Atât în perioada înscrierilor, cât şi în timpul desfăşurării cursurilor şi a prezentării celor 8 episoade, am primit numeroase reacții care ne-au bucurat. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, îi felicităm pe concurenţi şi îi urăm succes lui Răzvan la cursurile de la Ashburton Cookery School”, declară Alina Constantin, Business Manager MAGGI. Proiectul a debutat pe 10 mai cu perioada de înscrieri, iar pe 6 iunie a continuat cu faza finală a proiectului. Cei opt finalişti, printre care s-a numărat şi sibianul Răzvan Bogdan Roman, au luat parte la opt cursuri de gătit coordonate de Teodora Rogobete. Reţetele echilibrate şi gustoase, de la supă de pui cu tortellini la cremă de morcovi cu ghimbir, de la chifteluțe cu ananas la cuptor la salată de paste cu legume şi sos tzatziki, le-au testat cursanţilor cunoştinţele legate de ingrediente şi condimente, abilităţile de a se descurca în bucătărie şi de a-şi îmbunătăţi tehnica de gătit.

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.