VIDEO – Optimism la Voinţa. Hămbăşan, Pelici şi Grigore au vorbit despre meciul cu Săgeata. VEZI ÎNREGISTRAREA

120

Hămbăşan crede că este obligatoriu ca Sibiul să obţină promovarea. Peleci crede că ar fi mai mult decât un pas mare pentru echipă să ajungă în liga 1. Căpitanul Grigore aşteaptă un stadion plin miercuri de la ora 18.00. S-au vândut peste 5.000 de bilete din cele 13.000 puse în vânzare de club.

Iată declaraţiile date azi la conferinţa de presă de Hămbăşan, Pelici şi Grigore:

Ioan Hămbăşan:

Atmosfera este destul de plăcută am trăit să o văd şi pe asta ca publicul să vină să ceară bilete cu două zile înainte de meci. Este foarte important pentru echipă  înturcât sibienii dau dovadă că îşi doresc şi că aşteptau momentul acesta, ca Sibiul să acceadă în prima ligă, să se bucure pe stadion. Sper că mâine să facem spectacol şi să dăruim publicului promovarea. Nu mă tem de nimic, chiar sunt încrezător dar emoţiile sunt foarte mari, mai ales că suntem organizatori. Contează enorm de mult un stadion plin, pentru moral, iar jucătorii au o obligaţie în plus. Este obligatoriu să luăm acest baraj. Nu există alt plan. Dacă luăm barajul avem un plan creionat deşi sunt un pic în urmă vor recupera.

Alex Pelici:

„Nu ştiu dacă e un avantaj că jucăm acasă, pentru că barajul se reia de la 0-0. Cred totuşi că şansele sunt împărţite egal. Clar că este un avantaj faptul că va fi un număr mare de spectatori. Sper că presiunea să fie un factor pozitiv pentru noi şi nu un impediment. Nu sunt probleme de lot. Martinescu a acuzat unele mici probleme musculare dar sper să fie refăcut. E un pas mare pentru noi, e o şansă mare pentru fiecare. Pentru mine şoi stafful nostru ar fi o carte de vizită pormovarea. Este o rampă de lansare pentru fiecare dintre noi”.

Nicolae Grigore:

„E o şansă pentru toţi jucătorii şi antrenori, pentur oraş. Din 1995 nu avem echipă în liga 1 şi meciul acesta chiar ne obligă să promovăm împreună cu aceşti suporteri minunaţi care îi are Sibiul. Eu zic că suntem foarte bine pregătiţi psihic şi fizic şi nu cred că vom avea probleme. Jucătorii sutn moitivaţi şi foaret cocnentraţi şi nudorim decât să câştigăm. În momentula cesta niciun jucător nu se gândeşte la bani., acum în joc e reputaţia fiecărui jucător, numele lui, soarta lui, şi dacă promovăm totul se va schimba în bine. Aşteptăm un stadion plin miercuri seară”.

Vezi video pentru declaraţii complete.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi