Hămbăşan: “Vom cere LPF să amânăm prima etapă. Vor fi opt jucători noi la Voinţa pentru liga 1”

249

Finaţatorul clubului, Ioan Hămbăşan, a declarat la Antena 1 Sibiu că Voinţa va adduce fotbalişti noi, că se doreşte amânarea meciului din prima etapă cu Steaua şi că Pelici a greşit că a semnat cu precontract cu Luceafărul Oradea.

Iată declaraţiile lui Hămbăşan:

Despre transferuri

“Sunt opt jucători cu care suntem în discuţii destul de avansate. Ei vor fi prezenţi luni la reunirea lotului pentru liga 1. Sunt câţiva jucători care vor dori ei să plece probabil, iar alţii la care se va renunţa”

Despre stadion

„Vom prezeta primarului Klaus Iohannis şi să îi prezentăm o listă cu ce este foarte necesar să fie realizat la stadion. Este nevoie de un sistem de supravheghere video, de porţile electronice de acces şi am vrea să fie montate cel puţin 10.000 de scaune până la meciul cu Steaua”.

Despre plecarea lui Pelici

„Am avut o discuţie serioasă azi cu Pelici. El a făcut o greşeală că a semnat înainte să îmi spună şi mie. El mai are 3 ani de contract cu Voinţa, iar jucătorii îl iubesc foarte mult. Sper să rămână, dar el a semnat ceva cu cei de la Oradea. Vom vedea. Sper să se rezolve”.

Despre prima etapă

„Încercăm să facem o cerere la LPF prin care să amânăm prima etapă, respectiv ce cu Steaua Bucureşti. Avem nevoie de o perioadă ca să ne punem la punct. Dacă n-i se aprobă e ok, dacă nu asta e. Am intrat în război şi trebuie să îl ducem până la capăt. Va conta enorm să scoatem un rezultat bun cu Steaua. Va fi foarte greu”

Despre biletele la meciurile din liga 1

„Probabil că o să scumpim biletele, dar nu va fi o majorare substanţială. Cine va veni cu biletele de la meciul de baraj ca să îşi facă abonamente, vor primi o reducere de 20 la sută”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)