fbpx

Let’s Bike It te invită la cea mai mare ediţie de cartare pe două roţi din Sibiu

267

harta traseePentru Sibiu punctul de întâlnire este la Muzeul Satului, în parcarea de vis-a-vis de intrarea 1 a muzeului, pe stânga, sâmbătă, 9 iulie, ora 9.00.

Let’s Bike It se pregăteşte de o primă ediţie inedită: cartare pe biciclete în 11 judeţe simultan. Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective. După 9 ediţii de succes în apropierea Bucureştiului în 2010, la care au participat 300 voluntari şi câte o ediţie în Braşov, Timişoara şi Bacău, Let’s Bike It, proiectul iniţiat de Geo Atreides şi pebiciclete.ro, dă startul unei ediţii maraton sâmbătă, 9 iulie, la care sunt aşteptaţi 400 voluntari din 11 judeţe plus Bucureşti. Dacă eşti din Suceava, Hunedoara, Timiş, Argeş, Cluj, Iaşi, Sibiu, Arad, Galaţi, Braşov, Roman şi Bucureşti şi vrei să dai o mână de ajutor la realizarea hărţii deşeurilor pentru cea de-a doua acţiune Let’s Do It, Romania! de pe 24 septembrie 2011, este momentul să te alături echipelor Let’s Bike It din toată ţara.

Vei ajuta la identificarea deşeurilor din afara oraşelor, în spirit eco, din peste 60 de zone de cartare (aproximativ 560 km²). Pentru Sibiu punctul de întâlnire este la Muzeul Satului, în parcarea de vis-a-vis de intrarea 1 a muzeului, pe stânga, sâmbătă, 9 iulie, ora 9.  Detalii pe site-ul www.letsbikeit.ro, http://blog.letsdoitromania.ro/noutati/lets-bike-it-la-sibiu/ si http://www.facebook.com/event.php?eid=244004138944166

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singura zi, pentru o Românie curată. În 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au ieşit la curăţenie şi au arătat că se poate!

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.