accident
Foto -Adevarul

accident
Foto -Adevarul

Cinci femei au murit după ce, miercuri seară, au intrat cu maşina sub un tir, pe DN 13, la ieşirea din Braşov, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri timp de mai multe ore, informează Centrul Infotrafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, circulaţia a fost blocată în intervalul orar 18.30 – 21.10, traficul fiind deviat prin localităţile Bod şi Sânpetru.

Accidentul s-a produs pe DN13, la ieşirea din Braşov către Sighişoara, după ce şoferiţa unui autoturism Opel înamtriculat în Sibiu nu a observat marcajele rutiere care indicau îngustarea şoselei de la două benzi la o bandă şi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autocamion.

În urma impactului, atât şoferiţa, în vârstă de 64 de ani, cât şi cele patru pasagere, cu vârstele între 25 şi 45 de ani, care se aflau în autoturism au murit pe loc. „La un moment da, la ieşirea din Braşov, în cartierul Stupini, este un loc unde şoseaua se îngustează de la două benzi de circulaţie pe sens la o singură bandă. Se pare că şoferiţa nu a obsevat marcajele sau nu a calculat bine traiectoria de mers. Ea a fost acroşată uşor de un alt autoturism şi a ajuns pe contrasens de unde venea un autocamion. În urma impactului, şoferiţa şi cele patru pasagere au murit pe loc”, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov.

La locul accidentului au ajuns două echipaje de descarcerare, trei SMURD şi două ambulanţe, însă medicii nu au putut decât să constate decesul celor cinci femei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Soferita a gresit,dar tirul cu ce viteza mergea? De ce nu a redus si de ce nu a incercat sa faca putin loc? Stim foarte bine cum se comporta acesti tiristi in trafic,pun pariu ca tirul a accelerat in momentul depasirii.