tratament tantari

tratament tantariMunicipalitatea începe acţiunea de dezinsecţie şi deratizare în Sibiu prin intermediul firme contractate în urma procedurii de cerere de ofertă – SC Coral Impex SRL.

În perioada 14-18 iulie se va efectua dezinsecţia şi deratizarea în toate parcurile şi zonele verzi din municipiu, aparţinând domeniului public. Dezinsecţia şi deratizarea se vor face cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii. Municipalitatea recomandă persoanelor cardiace sau astmatice să nu stea în raza de acţiune a aparatelor de pulverizat.

„Primăria Municipiului Sibiu adresează sibienilor rugămintea de a supraveghea îndeaproape copiii, pentru a evita venirea lor în contact cu substanţele insecticide. Tot în acest sens, iubitorii de animale sunt rugaţi să ia toate măsurile pentru a preveni intoxicaţiile sau accidentele mortale în rândul animalelor de casă”, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

Valoarea contractului de deratizare este de 55.000 de lei, iar valoarea contractului pentru dezinsecţie este de 49.600 de lei, sume la care se adaugă TVA.

Pentru informaţii suplimentare cetăţenii pot apela numărul de telefon 0269/208.800 interior 884, dna Felicia Baba.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns