vointa

vointaFotbaliştii de la Voinţa Sibiu erau mare parte din ei încântaţi de faptul că în priuma etapă a ligii 1 pe Muncipal vor da piept cu Steaua lui Becali.

Eugen Beza a mărturisit că nu se aştepta ca Voinţa să dea piept chiar din primul meci din istorie al echipei, cu cei de la Steaua. „Speram şi noi să picăm cu o echipă bună, sau cel puţin eu îmi doream lucrul acesta. Nu mă aşteptam să fie chiar Steaua. Mai în glumă mai în serios suntem obligaţi să scoatem un egal pe Municipal. Sunt convins că oamenii vor veni să vadă meciul şi ne vor susţine la fel ca şi la baraj” spune mijlocaşul Eugen Beza.

Grigore nu se teme de stelişti

Nicolae Grigore era foarte încântat de faptul că Voinţa începe campionatul cu o echipă de top. „Eu zic că e un avantaj că jucăm cu o echipă bună pentru că o să ne ia aşa mai de sus. Cred că o să fie bine şi sunt optimist. Cu aşa public la Sibiu şi Steaua o să se cutremure şi o să pălească. Dacă vom fi susţinuţi la fel ca şi la baraj o să batem Steaua. Presiunea este pe umerii steliştilor pentru că patronul, conducerea, presa sunt cu ochii pe ei. Este incredibil totuşi. Acum o lună jucam cu Acu Arad… E fantastic pentru noi” spune căpitanul Nicolae Grigore.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. stai linistit grigore draga ca va fii o atmosfera la fel de tare noi avem incredere in voi si voi sa aveti in noi…….o sa va purtam spre victorie….DOAR SIBIU,va iubim baieti voi sunteti niste eroi!