Sibianca Anya, ex-Hi-Q, a divorţat după numai doi ani de căsnicie!

1 505

anyaSolista Anya şi soţul ei Tibi Marian şi-au separat destinele şi susţin că decizia de a divorţa a fost luată de comun acord.

Cei doi au devenit din nou celibatari în urmă cu două săptămâni, după ce au făcut demersurile necesare la Serviciul Starii Civile din Sibiu, oraşul unde locuiesc.

Un cuplu e format din doi oameni a căror vieţi se pot despărţi. Unii decid să-şi dea şansă după şansă, să încerce să reaprindă flacăra de la-nceput. Alţii trăiesc separat, deşi uniţi în acte, căci evită divorţul… poate pentru că au copii. Eu şi Tibi am încercat aceste variante”, spune Anya.

Fosta solistă a trupei Hi-Q şi Tibi au format un cuplu timp de 10 ani, încă de când erau adolescenţi, dar s-au căsătorit abia în 2009. Din păcate, căsnicia lor s-a sfârşit după mai puţin de doi ani. Cei doi vor colabăra, însă, în continuare, pe plan profesional.

Tibi mi-a fost alături din prima clipă când am urcat pe scenă şi m-a susţinut în toate proiectele muzicale. Aşa cum o face încă şi sper s-o facă şi în viitor. Tocmai pentru că suntem foarte buni prieteni, am decis să ne separăm în viaţa privată. Am ajuns la o răscruce de unde fiecare vedeam altfel orizontul. Am construit foarte multe împreună pe plan profesional. Avem încă planuri împreună, dar ele rămân strict în sfera profesională. Tibi va fi în continuare managerul meu.

În ianuarie 2010, Anya a lansat single-ul «One», care a devenit în scurt timp un hit. Prima piesa solo devine şi ea HIT: «Beautiful world». sursa: Click

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. sibianul scrie

    cu intarziere de cateva luni este stirea asta….

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...