tabarca

tabarcaAntrenorul Alex Pelici, care a semnat ieri prelungirea contractului cu Voinţa Sibiu, nu are licenţă PRO. Fostul director tehnic al Gloriei Bistriţa, Sandu Tăbîrcă (45 de ani), va fi numit azi pe aceeaşi funcţie la Voinţa Sibiu.

În 2009, Tăbîrcă i-a lăsat locul lui Halagian pe banca bistriţenilor, în 8 etape reuşind să adune doar două puncte. În sezonul trecut a fost consilier tehnic al Gloria.

Decizia ardelenilor de a-l numi pe Tăbîrcă e legată de faptul că Alexandru Pelici, antrenorul care a decis să continue la Sibiu, deşi a semnat cu Luceafărul Oradea, nu deţine licenţa PRO. În lipsa acesteia, nu poate conduce banca tehnică a unei echipe de Liga 1.
Sandu Tăbîrcă e bănăţean ca şi Pelici, astfel încît sibienii anticipează că nu vor exista nici un fel de disensiuni între cei doi.

A antrenat în Austria
Sandu Tăbîrcă a jucat fotbal în România pînă la nivelul diviziei a doua, a plecat din România imediat după Revoluţie şi a devenit antrenor în Austria. A antrenat în ligine inferioare, ultima dată, în 2009, pe FC Waindhofen (Liga a III-a). Deşi a trebuit să-l demită în 2009, Jean Pădureanu l-a readus la Bistriţa, ca şi consilier tehnic, în 2010. sursa: gsp.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns