ocna sibiului

La terasele din interiorul locaţiei lacurilor de la OCna Sibiului o bere costă între 3 şi 7 lei, iar un mic costă 2,5 lei cu pâine şi muştar. O apă plată la 0.5 litri costă 3 lei, iar un suc la 0,5 litri costă între 4 şi 6 lei. Parcarea în spaţiul amenajat cu acces dirijat prin barieră costă între 3 şi 6 lei pe zi.

A fost un week-end canicular cu temperaturi maxime de 33 de grade celsius. Sute de sibieni dar si turisti au ales sa se racoreasca in lacurile cu apa sarata de la Ocna Sibiului. A fost primul week-end in care s-a putut face baie aici dupa doi ani de renovari. Asa ca sibienii au profitat din plin au intrat in apa sarata si s-au dat cu namol pentru a se trata de diverse afectiuni reumatice.

12 lei costă intrarea pentru adulţi, respective 8 lei pentru copii, iar locuitorii din Ocna Sibiului, beneficiază de intrare gratuită.

O bere costă între 3 şi 7 lei, iar un mic costă 2,5 lei cu pâine şi muştar. O apă plată la 0.5 litri costă 3 lei, iar un suc la 0,5 litri costă între 4 şi 6 lei. video – antena1sibiu.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. am fost in 11 07 2011 la ocna sibiului mia placut apa foarte calda si aranjamentul nou,cu alei pavate cu lemn privelistea frumoasa.Dar veceurile sunt sub orice comentariu,dusurile sunt reci,cabine pt.schimbat nu sunt?Mai trebuie facut mult inca.