fbpx

VIP: Gabi Firea şi Florin Pandele au strâns 385.000 de euro de la invitaţi. Naşul Gigi Becali “a cotizat” cu 50.000 de euro

0 200

Gabi FireaGabi Firea şi Florin Pandele au avut parte, fără îndoială, de nunta anului. Nu doar prin eleganţă sau amploare, ci şi prin… încasări. Invitaţii, rudele şi naşii s-au simţit excelent la eveniment şi i-au răsplătit din plin pe miri.

oate că banii nu sunt cel mai important lucru la o nuntă, însă aspectul financiar nu e de neglijat atunci când organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Din acest punct de vedere, cei 500 de invitaţi de la nunta Gabrielei Firea cu Florin Pandele au răsplătit cu generozitate eforturile celor doi de a-i face să se simtă bine. Surse apropiate cuplului susţin că “bilanţul” evenimentului a fost unul cu adevărat impresionant: 385.000 de euro, sumă primită ca dar de la familie, de la foşti colegi de şcoală şi de la prieteni, care au ţinut să le fie alături într-o zi atât de importantă.

O contribuţie deosebită, din acest punct de vedere, a avut-o naşul Gigi Becali, care “a cotizat” cu 50.000 de euro, la care s-au adăugat şi costurile organizării nunţii, pe care a ţinut să le achite în totalitate.Oricum, cei doi nu ascund faptul că au o situaţie financiară foarte bună, ei urmând să încheie şi un contract prenupţial în perioada imediat următoare.

Şi-au făcut publice averile

Gabi Firea a obţinut, anul trecut, venituri din drepturi de autor de peste 100.000 de euro, conform declaraţiei de avere depuse de soţul ei. Ea mai deţine bijuterii de 100.000 de euro, tablouri de 80.000 de euro, 6 terenuri şi două case. Pandele a obţinut doar 8.000 de euro anul trecut şi mai are patru terenuri şi o casă.

Sunt în luna de miere

Gabi şi Florin au plecat deja în luna de miere. Ei se află în Turcia, la un resort de 5 stele. sursa: libertatea.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.