lucrare1

lucrare1Lucrările ample de reabilitare, dar şi lucrările de reparaţii la străzi avansează într-un ritm bun. În Cartierul Tineretului se lucrează pe strada Deventer la montarea noilor borduri şi la turnarea betonului pe trotuare. Pe strada Lisabona se lucrează la aştenerea stratului de balast.

„În prezent sunt în desfăşurare lucrări la străzi de aproape 5,4 milioane de euro. La acestea se adaugă contractul de concesiune cu DPC-ul pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere în valoare de aproximativ 20.000.000 de lei.” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Mai jos vă prezentăm stadiul lucrărilor aflate în desfăşurare:

Şantierul deschis pentru construcţia noului pod peste Cibin va intra săptămâna viitoare într-o nouă etapă: forarea pentru fundaţiile coloanelor de susţinere a podului.

Pe strada Viitorului s-a început montarea bordurilor, carosabilul fiind la nivel de piatră spartă.

În Cartierul Tineretului se lucrează pe strada Deventer la montarea noilor borduri şi la turnarea betonului pe trotuare. Pe strada Lisabona se lucrează la aştenerea stratului de balast.

În Zona Industrială Vest se lucrează pe drumul secundar 7. Pe un tronson al străzii se lucrează la montarea bordurilor şi pe porţiunea dintre strada Europa Unită şi strada München se aşterne stratul de balast.

DPC continuă lucrările pe strada Lungă, pe tronsonul dintre strada Rusciorului şi strada Ţiglari. Pe carosabil se aştern straturile asfaltice, iar pe trotuare se aşterne stratul de beton. Lucrările vor fi finalizate în aproximativ trei săptămâni.

Pe strada Nouă se continuă cu montarea pavajului, acesta fiind deja finalizat în proporţie de aproape 50%.

Pe strada Ţiglari se lucrează pe porţiunea dintre strada Record şi Lacul lui Binder, pe partea dreaptă. În paralel se lucrează pe o porţiune în prelungirea străzii Ţiglari, către strada Oslo. Această porţiune va fi închisă traficului în următoarea lună, circulaţia urmând să fie deviată pe străzile Constructorului, Doinei şi Record.

Pe strada Constantin Noica se lucrează în continuare pe tronsonul dintre Bulevardul Vasile Milea şi strada Revoluţiei la montarea noilor borduri.

Pe pachetul Guşteriţa – Bulevardul Victoriei se lucrează pe strada Luarea Bastiliei. Reţelele de apă şi canalizare vor fi finalizate în această săptămână şi vor începe lucrările la straturile rutiere.

Pe pachetul Calea Dumbrăvii – Turnişor se lucrează pe cinci dintre cele şase străzi incluse în acesta: strada Horia (lucrările la reţele sunt finalizate, săpătura generală a fost deja efectuată şi s-a început turnarea stratului de balast), strada Cloşca (se lucrează la reţeaua de apă şi canal), strada Cimitirului (se lucrează la reţeaua de apă), strada Anghel Saligny (se finalizează lucrările la reţelele de apă şi canalizare, a fost executată săpătura generală şi s-a început turnarea stratului de balast) şi strada M. Sturza (se finalizează reţelele de apă şi canalizare).

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.